Estudis Escènics

Estudis Escènics és la revista acadèmica de l'Institut de Teatre i de les seves escoles superiors de teatre i dansa. Creada el 1957, la revista acull treballs de recerca, reflexió i debat sobre les arts escèniques a Catalunya i el món. Compta amb un Comitè Científic i amb un Consell de Redacció integrats per destacats especialistes a nivell internacional. Els articles d'Estudis Escènics estan sotmesos a doble revisió; la revista s'edita en format digital i en accés obert.

Avisos

 

Convocatòria de comunicacions del IV Simposi Internacional de la revista Estudis Escènics: «Interpretar el present, imaginar el futur. Literatura dramàtica catalana en temps de crisi. 2008-2021ۛ»

 

Simposi organitzat per la revista   Estudis Escènics   de l’Institut del Teatre (IT) amb la col·laboració de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), que tindrà lloc a l’IT els dies 14 i 15 d’octubre de 2021 (dates provisionals).

 
Publicat: 2021-02-15 Més...
 

Ja disponible el nou número d'«Estudis Escènics». Núm. 45. Dossier: «Sóc contemporani!» Revisant l’obra d’August Strindberg

 

 

Benvolguts lectors,

tenim la satisfacció de presentar el número 45 de la revista Estudis Escènics, que l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona publica en català o castellà, i també en anglès. />Us convidem a consultar-ne aquí els continguts i a llegir les aportacions que us semblin més interessants. El dossier principal d'aquest número porta per títol «Sóc contemporani! Revisant l’obra d’August Strindberg».

D’altra banda, l’apartat «Teoria» de la nostra revista recull articles de temàtiques diverses (alguns sorgits de les II Jornades d’Investigació en Teatre Independent, MUTIS, fetes la primavera del 2019 a l’IT).

Esperem que sigui, com sempre, del vostre interès. Us convidem a repassar i a llegir tot l’històric de la nostra revista i, especialment, el resultat dels tres darrers números (els primers de nostra nova etapa digital).

Moltes gràcies pel vostre interès!

 
Publicat: 2021-01-22
 

La revista Estudis Escènics organitza el Simposi «Facin joc! Formats, dispositius i aparells d’interacció (a l’escena relacional)» el proper octubre

 

 

La revista Estudis Escènics de l'Institut del Teatre de Barcelona, amb la col·laboració amb el Centro de Ciencias Humanas y Sociales de Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Universidade de Santiago de Compostela (Departamento de Teoría da Literatura e Literatura Comparada), està preparant pels dies 13, 14 i 15 d'octubre de 2020 el Simposi Internacional «Facin joc! Formats, dispositius i aparells d’interacció (a l’escena relacional)».

 
Publicat: 2020-07-20 Més...
 
Més avisos...