Estudis Escènics. Quaderns de l'Institut del Teatre

Estudis Escènics és la revista acadèmica de l'Institut de Teatre i de les seves escoles superiors de teatre i dansa. Creada el 1957, la revista acull treballs de recerca, reflexió i debat sobre les arts escèniques a Catalunya i el món. Compta amb un Comitè Científic i amb un Consell de Redacció integrats per destacats especialistes a nivell internacional. Els articles d'Estudis Escènics estan sotmesos a doble revisió; la revista s'edita en format digital i en accés obert.

Avisos

 

JA DISPONIBLE EL NOU NÚMERO D'«ESTUDIS ESCÈNICS». NÚM. 47. DOSSIER: «Interpretar el present, imaginar el futur. Literatura dramàtica catalana en temps de crisi, 2008-2021»

 

Benvolguts lectors,

Tenim la satisfacció de presentar el número 47 de la revista Estudis Escènics, que l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona publica en català o castellà, i també en anglès. Us convidem a consultar-ne els continguts i a llegir les aportacions que us semblin més interessants. El dossier principal d'aquest número porta per títol «Interpretar el present, imaginar el futur. Literatura dramàtica catalana en temps de crisi, 2008-2021». Els continguts del dossier es corresponen amb IV Simposi Internacional de la revista Estudis Escènics (organitzat amb la col·laboració de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana-AELC) i que va tenir lloc els dies 13, 14 i 15 d'octubre de 2021 a l’Institut del Teatre de Barcelona.

 
Publicat: 2022-12-28
 
Més avisos...

No 47 (2022): Dossier: «Imaginar el futur? Literatura dramàtica catalana en temps de crisi. 2008-2021»


Portada