Estudis Escènics

Estudis Escènics   és la revista acadèmica de l'Institut del Teatre i de les seves escoles superiors de teatre i dansa. Creada el 1957, la revista acull treballs d'investigació, reflexió i debat sobre les arts escèniques a Catalunya i el món. Compta amb un Consell de Redacció i amb un Comitè Científic integrats per destacats especialistes a nivell internacional. Els articles d'Estudis Escènics   estan sotmesos a doble revisió; la revista s'edita en format digital i en accés obert.

Avisos

 

SIMPOSI INTERNACIONAL «TEATRE I CIUTAT. ESCENOGRAFIES PREEXISTENTS» CONVOCATÒRIA DE COMUNICACIONS

 

La revista Estudis Escènics de l’Institut del Teatre de Barcelona, conjuntament amb el Grup de Recerca ACM (Anàlisis Crítiques de la Modernitat: Arquitectura i Ciutat) de la Universitat Politècnica de Catalunya, organitzen durant els dies 27 i 28 de setembre de 2018 el Simposi Internacional «Teatre i ciutat. Escenografies preexistents».

 
Publicat: 2018-02-15 Més...
 

Propostes d'enviament d'articles

 

Si teniu previst enviar un article dins del termini establert, feu-nos arribar un correu electrònic a  edicio.estudisescenics@institutdelteatre.cat per comunicar la vostra intenció i comentar breument el contingut de l'article en qüestió.

 
Publicat: 2017-10-05 Més...
 
Més avisos...

No 43 (2018): Pre-print


Portada