Avisos

La revista Estudis Escènics organitza el Simposi «Facin joc! Formats, dispositius i aparells d’interacció (a l’escena relacional)» el proper octubre

 

 

La revista Estudis Escènics de l'Institut del Teatre de Barcelona, amb la col·laboració amb el Centro de Ciencias Humanas y Sociales de Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Universidade de Santiago de Compostela (Departamento de Teoría da Literatura e Literatura Comparada), està preparant pels dies 13, 14 i 15 d'octubre de 2020 el Simposi Internacional «Facin joc! Formats, dispositius i aparells d’interacció (a l’escena relacional)».

 
Publicat: 2020-07-20 Més...
 

Ja disponible el nou número d'«Estudis Escènics». Núm. 44. Dossier: Teatre i ciutat

 

 

Benvolguts lectors,

tenim la satisfacció de presentar el número 44 (2019) de la revista Estudis Escènics, que l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona publica en català o castellà, i també en anglès.

Us convidem a consultar-ne aquí els continguts i a llegir les aportacions que us semblin més interessants. El dossier principal d'aquest número se centra en la complexitat de les relacions entre Teatre i Ciutat (Teatre i Ciutat: escenografies preexistents).

D'una banda, s'hi estudien els vincles entre teatre, arquitectura i societat; de l'altra, s'hi reflexiona sobre la potencialitat dramatúrgica de la ciutat.

Moltes gràcies pel vostre interès,

Consell de Redacció d’Estudis Escènics

(Qualsevol persona que tingui interès a col·laborar o a contactar amb nosaltres pot fer-ho a través d'aquesta adreça: edicio.estudisescenics@institutdelteatre.cat )

 
Publicat: 2020-02-20 Més...
 

CONVOCATÒRIA DE COMUNICACIONS PER AL SIMPOSI INTERNACIONAL: «Formats, dispositius i aparells d’interacció (a l’escena relacional)»

 
La revista   Estudis Escènics    de l'Institut del Teatre de Barcelona, en col·laboració amb el Centro de Ciencias Humanas y Sociales de Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Universidade de Santiago de Compostela (Departamento de Teoría da Literatura e Literatura Comparada), organitza durant els dies 13, 14 i 15 d'octubre (dates provisionals) de 2020 el Simposi Internacional «Formats, dispositius i aparells d’interacció (a l’escena relacional)».
 
El simposi analitzarà la ressonància d'un concepte expandit d'interacció (i d'una idea expandida d'estètica relacional) en diferents àmbits de la praxi escènica-performativa actual.
 
El Simposi accepta comunicacions afins a qualsevol dels seus àmbits temàtics fins el 20 d'abril de 2020.
 
Publicat: 2020-02-19 Més...
 

Jornada «"Sóc contemporani!" Strindberg i el teatre d'avui», a l'Institut del Teatre, el 9 d'octubre

 

Arran de l’edició del llibre August Strindberg* (publicat conjuntament per l’Institut del Teatre [IT] i l’editorial Comanegra), la revista Estudis Escènics de l’IT, en col·laboració amb la Facultat de Filologia i Comunicació de la Universitat de Barcelona (UB), organitza una Jornada de debat al voltant de l’autor, de la seva obra i de la seva influència.

Les conferències de la Jornada es publicaran a Estudis Escènics, dins un dossier específic sobre l’obra de Strindberg. La revista obre, així mateix, una convocatòria específica per a la presentació d’articles dins d’aquest dossier.

 
Publicat: 2019-10-07 Més...
 

Propostes d'enviament d'articles

 

Si teniu previst enviar un article dins del termini establert, feu-nos arribar un correu electrònic a  edicio.estudisescenics@institutdelteatre.cat per comunicar la vostra intenció i comentar breument el contingut de l'article en qüestió.

 
Publicat: 2017-10-05 Més...